Rólunk

Cégünk 2006-ban alakult, termékkínálatunkban megtalálhatóak irodaszerek, másolópapírok, eredeti és utángyártott tonerek, tintapatronok, csomagolási ragasztási termékek, valamint irodai kisgépek, hogy minden ügyfelünk megtalálja az igényeinek megfelelő termékeket.

Célunk, hogy hosszú távú kapcsolatot építsünk ki vásárlóinkkal, és ennek érdekében minden megoldást egy helyen kínálunk. Így az ügyfeleink időt és energiát takaríthatnak meg, hiszen nem kell több helyről beszerezniük az irodai kellékeket. A gyors és kedvező árú szállítási szolgáltatásunk pedig garantálja, hogy időben és költséghatékonyan intézhessék beszerzéseiket.

Ügyfélszolgálatunk mindig nyitott az ügyfelek észrevételeire és javaslataira, hogy még könnyebbé és gazdaságosabbá tegyük az irodai munkát. Az ügyfeleinknek egyedi tanácsokkal állunk rendelkezésre elérhetőségeinken, figyelembe véve az igényeiket és elvárásaikat.

Az irodaikellekek.hu-nál azon dolgozunk, hogy magas színvonalú és hosszú távon fennmaradó elégedettséget biztosítsunk ügyfeleink számára. Minden ügyfelünk elégedettsége kiemelten fontos számunkra, és bízunk benne, hogy hamarosan önt is elégedett ügyfeleink között üdvözölhetjük.